1
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-SEMI FINAL-Novak Djokovic (SRB) v Karen Khachanov (RUS) Beograd, 23.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

NOVAKOVA BORBA ZA POLUFINALE KREĆE SUTRA: Evo kada i gde možete gledati meč sa Sinerom!

Objavljeno: 04.07.22 u 18:36

Cilj je naravno titula.

Srpski teniser Novak Đoković, u četvrtfinalu Vimbldona odmeriće snage sa Janikom Sinerom u utorak. Njih dvojica će svoj meč oigrati na Centralnom terenu, što je bilo za očekivati, a kako sada stvari stoje, on bi trebao da počne u 14.30.

Đoković je u osmini finala bio bolji od Van Rajthovena, dok je Siner savladao Alkaraza, koji se ipak nije dobro snašao na travi. Pobednik susreta srpskog i italijanskog tenisera, u polufinalu trećeg gren slema u sezoni sastaće se sa boljim iz meča GofanNori.

Novaka će srećom moći da gleda cela Srbija, jer je prenos obezbeđen na kanalima RTS-a, dok će direktan prenos imati i Sport Klub.

O Sineru mogu da govorim samo u superlativima. Mlad je, a već se ostvario kao vrhunski igrač. Gledao sam kako igra na različitim podlogama, sazreo je i na velikoj sceni više ne oseća previše pritiska. Igra sa mnogo samopouzdanja i veruje da može da pobedi protiv bilo koga i to je veoma važno za mladog igrača. I kao mlad je dobio mnogo mečeva protiv vrhunskih tenisera, istakao je Novak pred četvrtfinalni duel.

0
0

1 Komentara

  1. Nekada bese cast i zdovoljstvo navijati za Partizan!!! Tanki i pretanki smo i sa pojacanjima Rikardo nece da mrdne Vratite Sumu i ne prodajite uprava vise maglu dosta je . Voleo bih da ponovo sijamo ali nista od toga Zvezda ce opet biti prva uz pomoc drzave a i bolji su i jaci trce izgaraju na terenu a mi samo kukamo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter