0
Evrokupovi

FOTO: FK Roma

NEMANJA MATIĆ ZVANIČNO PREDSTAVLJEN U ROMI: Razlog dolaska – Murinjo, pregovori trajali nikad kraće! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.22 u 16:44

Očekuju ga novi izazovi.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić, danas je promovisan kao novo pojačanje Rome. Doskorašnji član Mančester junajteda, proveo je skoro 9 godina u Premijer ligi, a kao glavni razlog za dolazak u Italiju, Nemanja je naveo Žozea Murinja, koga odlično poznaje.

Murinja i ja se odlično poznajemo. To je jedan od razloga za dolazak, počeo je Matić i dodao:

– Roma je atraktivan klub za igrače, drago mi je što sam ovde. Ponosan sam što sam deo ovako velikog kluba. U ekipi ima mnogo sjajnih igrača, veterana, kao i mladih koji će jednog dana biti vrlo dobri igrači. Ne mogu da dočekam početak.

Potom je otkrio i zašto je napustio Premijer ligu.

– Nakon 8 i po godina, želeo sam novo iskustvo. Roma je bitan izazov za mene lično. Mogao sam da ostanem u Premijer ligi, ali sam izabrao da oprobam sreću u Italiji.

Matić je pričao i o pregovorima rekavši da su kratko trajali, a otkrio je i da osvajanje Lige konferencija nije uticalo na njegovu odluku.

– Pregovori su krajali veoma kratko, jer su se ambicije kluba poklopile sa mojim. Liga konferencija nije uticala na moju odluku. Već sam odlučio da dođem ovde i ništa nije moglo da mi promeni mišljenje, zaključio je Nemanja Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter