0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MERKURXTIP JE SPREMIO NEŠTO FANTASTIČNO ZA VAS: Pljusak džekpotova!

Objavljeno: 04.07.22 u 12:45

Grmljavina zabave i pljusak Džekpotova

Vremenska prognoza u predstojećim vrelim letnjim danima najčešće će zvučati ovako: „U Srbiji sunčano i veoma toplo, temperature iznad prosečnih vrednosti, a ponegde postoji mogućnost za lokalne pljuskove praćene grmljavinom“ i na nju smo se nekako svi navikli, posebno kada nastupe takozvani meseci bez slova „R“ u svom imenu.

Evo i MerkurXtip prognoze: „U preko 70 lokala širom Srbije, ali i online, čeka vas grmljavina zabave i pljusak Džekpotova u vrednostima daleko iznad proseka. Kišobran vam ne treba, samo dovoljno duboki džepovi u koje mogu da stanu dobici, a u predstojećim lepim danima, na vama je da smislite način na koji ćete ga potrošiti.“

Sigurni smo da vam se ova druga više sviđa, a kako i ne bi jer u narednom periodu najavljeni su pljuskovi Džekpotova. Evo zašto smo sigurni da ćete se dobro snaći u ovom „nevremenu“. MerkurXtip je u prvoj polovini godine podelio nešto preko 21.000 Džekpotova, kako online, tako i u svim svojim poslovnicama širom Srbije.

Najmoderniji slotovi, renomiranih svetskih proizvođača, uvek su opredeljeni za zabavu svih vlasnika Xtip Naloga, ali i onih koji vole ambijent u lokalima i slot-klubovima punim sadržaja. Dakle, zabava grmi i to smo znali od početka, ali ono što nas je šokiralo je broj Džekpotova koji će pljuštati kao nikada do sada.

Džekpotovi dolaze u mnogo nivoa, a samo ćemo reći da onaj ko dobije „Gold“ džekpot, može bezbrižno da dočeka novu godinu dok će čitavo leto ispuniti sadržajem po svojoj meri. Neko lepo putovanje, da li u inostranstvo ili po našoj zemlji, renoviranje domaćinstva, ulaganje, izlasci i opuštanje, ma nebo je granica. Tu naravno pričamo o milionskim iznosima, ali i oni „nižeg ranga“ će svakome ulepšati dan, nedelju ili mesec…

Nešto preko 21.000 džekpotova u prvih šest meseci ove godine obradovali su ljude najrazličitijih sfera interesovanja, životnog iskustva i pozadina, ali zajednički imenilac svima je MerkurXtip koji nikada neće dozvoliti da zabava prestane. Bilo da ste sportista, službenik, glumac, stolar, lekar, vozač, marketing menadžer, pilot ili nešto drugo, u kompaniji čiji je slogan „Uvek blizu!“ naći ćete nešto za sebe.

Oseti grmljavinu zabave i pljuskove džekpotova!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter