0
Košarka

FOTO: Starsport

HRVATSKA KOŠARKA U TOTALNOM RASPADU: Aco Petrović opleo po Rađi – „Nek bude vođa puta po Gibraltaru i San Marinu“!

Objavljeno: 04.07.22 u 18:08

Situacija se pogoršava iz godine u godinu.

Košarkaši Hrvatske sinoć su poraženi od selekcije Finske, što znači da su završili kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Uprkos tome što se za ovaj kvalifikacioni prozor odazvalo i nekoliko NBA igrača, Hrvati su prvo izgubili od Slovenije predvođene Dončićem i Dragićem, a potom i od Finske u odlučujućem meču za plasman u narednu fazu.

Komšije su na manje od 2 minuta pre kraja imale prednost od 8 poena razlike, ali kao i mnogo puta do sada, nisu uspeli da utakmicu mirno privedu kraju, pa je Markanen pogodio trojku za pobedu. Ivica Zubac, nekadašnjicentar Mege, a sada Los Anđeles Klipersa, promašio je dva bacanja za produžetak i tako srušio nadu hrvatskim navijačima.

Povodom stanja košarke u zemlji, oglasio se i proslavljeni trener Aleksandar Petrović, koji je u svojoj karijeri vodio selekciju Hrvatske. On je oštro prozvao Dina Rađu, rekavši da sada ne treba da ode, već da treba da u pretkvalifikacijama vodi put do Gibraltara, San Marina ili Luksemburga.

Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba da ostane i kao pravi predsednik Stručnog saveta da bude vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gde nas već žreb odnese, napisao je ironično na Tviteru Aleksandar Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter