0
Domaći fudbal

Hoffenheim's Mijat Gacinovic UEFA Europa League group L football match between Red Star (Crvena Zvezda) and Hoffenheim Belgrade, Serbia, 3.12.2020. December 3. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

GAĆINOVIĆ O TRANSFERU KOJI JE UZDRMAO ATINU: Navijači PAO-a, ne ljutite se, ne znate celu priču!

Objavljeno: 04.07.22 u 15:51

Napravio je pravi potres u Atini Mijat Gaćinović kada je pre nekoliko dana odlučio da boje Panatinakosa zameni onima gradskog rivala AEK-a!

Gaćinović je sa saigračima osvojio Kup Grčke, a pored toga se klub izborio za izlazak u Evropu što je veliki rezultat za posrnulog grčkog giganta. Ali, sada je vreme za novi izazov.

Objasnio je Gaćinović i otkud to da je Bundesligu i Hofenhajm zamenio za grčku ligu i dres AEK-a…

Nisam stigao ni da se vratim u Hofenhajm, jer sam promenio klub već pre početka priprema. Nije mi se sviđao status koji imam u klubu i hteo sam da nađem neku sredinu u kojoj ću imati bolji status več pre početka priprema. Ima stvarno puno kvalitetnih igrača u ekipi, a s obzirom na to da Hofenhajm ne igra Evropu, ne bih mogao da igram toliko koliko želim – rekao je Gaćinović.

I od svih klubova, Gaćinović je potpisao višegodišnju saradnju baš sa AEK-om.

– AEK sam izabrao jer su uložili ogroman napor da me dovedu u klub. Bili su jako uporni i imaju visoke ciljeve za naredne godine, to me je najviše privuklo. Gotov je i novi stadion i nadam se da uz sve to i navijače mozemo da budemo žampioni!

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1543541938900566018

Poznati su grčki navijači kao veoma strastveni i sigurno je da Gaćinović neće imati prijatan doček kada se bude sreo sa navijačima Panatinaikosa…

– Sigurno da je navijačima PAO-a teško pala moja odluka i da neću imati prijatan doček. Žao mi je stvarno zbog toga. Kada bi znali celu priču, mislim da bi bili ljuti više na neke druge ljude, nego na mene.

Dobrim igrama u dresu AEK-a nada se Gaćinović da bi mogao da izbori povratak u reprzentaciju Srbije i zaigra na Mundijalu u Kataru.

Pa, nadam se da ću da igram na visokom nivou u novom klubu, pa ako poziv usledi, rado ću se odazvati. Reprezentacija je napravila neke fenomenalne stvari u poslednje vreme i nadam se da će tako da nastavi – zaključio je Gaćinović za Meridianbet sport.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter