Nebojsa Covic i Marko Simonovic Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 29. 2022. Belgrade Serbia. 29.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in , ,

ČOVIĆ DANAS PREGOVARAO SA POTENCIJALNIM TRENEROM ZVEZDE: U pitanju je dobro poznato ime!

On je prva opcija.

Nakon odlaska Dejana Radonjića iz Crvene zvezde, aktuelni šampion Srbije, brzo je krenuo u potragu za novim trenerom. Prema saznanjima Sport Kluba, glavni kandidat za to mesto je aktuelni selektor Rusije Zoran Lukić.

Naime, kako pomenuti portal navodi, Nebojša Čović predsednik crveno-belih i Zoran Lukić, obavili su danas razgovore oko njegovog angažmana u klubu. Podsećamo, mnogi mediji, ranije su izveštavali da je Zvezda takođe u pregovorima i sa Janisom Sferopulosom, bivšim trenerom Makabija, ali nakon toga, detaljnijih informacija nije bilo.

Zoran Lukic Crvena Zvezda – Nizhny Novgorod Njizni kosarka prijateljska Belgrade, Serbia on September 14. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Zoran Lukić je trenutno trener Nižnjeg Novgoroda, u isto vreme je i selektor Rusije – gde trenutno nema obaveze pošto je FIBA suspendovala tu reprezentaciji. Nižnji je prvo vodio u periodu od 2008. do 2014. godine, dok se nakon kraće epizode u Banvitu, u Novgorod vratio 2017. Takođe, bio je trener drugog tima CSKA, kao i selektor Indije.

Iako su navijači po završetku sezone verovali da će Dejan Radonjić ostati u klubu, to se nije desilo. On je u više navrata isticao da je želja za ostankom neupitna, kao i da njegova plata nije u prvom planu, ali su pregovori o nastavku saradnje propali.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

NEMANJA MATIĆ ZVANIČNO PREDSTAVLJEN U ROMI: Razlog dolaska – Murinjo, pregovori trajali nikad kraće! (FOTO) (VIDEO)

ĐOKOVIĆ PRIČAO O LUDOM MEČU CICIPASA I KIRJOSA: Nik je bio uz mene kada mi je bilo najteže – Cicipas vajda shvata da je pogrešio!