Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK TSC Backa Topola Mladen Krstajic coach Novi Pazar City Stadium 06.04.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©
in ,

BUGARI OTKRILI SVE DETALJE: Poznata je Krstajićeva plata, bivši selektor će zarađivati manje nego na klupi Srbije

Detalji novog ugovora su isplivali u javnost.

Mladen Krstajić, srpski trener, govoto izvesno će biti novi selektor fudbalske reprezentacije Bugarske.

Ovoj temi su veliku pažnju posvetili tamošnji mediji, koji navode da je dogovor postignut krajem prošle sedmice na sastanku u jednom VIP restoranu u Sofiji i da će ugovor sa bivšim trenerom Makabija biti potisan do 2024. godine.

Uz to, otkriveni su pojedini detalji oko plate koju će dobiti po slovu istog, pa se tako navodi da će nekadašnji defanzivac Šalkea mesečno inkasirati oko 20.000 evra, a na godišnjem nivou 240.000 evropskih novčanica. Ta cifra je za 60.000 evra manja od one plate, koju je Krstajić imao dok je bio na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Da podsetimo, Krstajić je Orlove vodio do juna 2019. godine i klupu je napustio posle teškog poraza od Ukrajine (5:0), a kao trener predvodio je još TSC – od januara do oktobra prošle godine. Potom je u decembru preuzeo Makabi u kom je ostao samo polusezonu, a sada ga čeka novi selektorski angažman.

 

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

BOGDANOVIĆ OPLEO PO HRVATIMA: ‘Ne može niže od ovoga’

VELEOBRT U NIŠU: Belgijanci pristali da igraju nakon ubeđivanja delegata