0
Košarka

FOTO: FIBA

BOGDANOVIĆ OPLEO PO HRVATIMA: ‘Ne može niže od ovoga’

Objavljeno: 04.07.22 u 10:26

Žestoka reakcija.

Bojan Bogdanović, hrvatski košarkaš, bio je razočaran posle poraza njegove selekcije od Finske.

Tim kiksom Hrvatska je izgubila sve šanse da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo koje će se održati naredne godine, a posle utakmice je nezadovoljan bio NBA as.

– Nisu nas Finci pobedili, mi smo pobedili sami sebe. Raspali smo se ovako po ko zna koji put. Nemamo prava da se žalimo na uslove, izgubili smo zbog gluposti, rekao je Bogdanović.

Lovro Gnjidić je u finišu utakmice promašio četiri slobodna bacanja, ali Bogdanović smatra da ne treba kriviti mladog kolegu iz reprezentacije.

– Podrška je bila odlična, ali opet ponavljam izgubili smo na isti način. Lovro nema nikakve veze sa ovim porazom. Ja sam onaj koga treba kriviti. Dobio sam loptu i promašio sam, dodao je Bojan.

Osvrnuo se na kraju i na budućnost.

– Nikada nismo pali niže od ovoga i jako je teško reći nešto pametno nakon ovoga. Eurobasket dolazi, ali prvo moramo da vidimo ko će igrati, zaključio je Bogdanović.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter