0
Auto Moto

FOTO: Youtube/Screenshot

UDES KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Malo je falilo da mu bolid padne na glavu – oreol sprečio tragediju i sačuvao život vozaču! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.22 u 15:50

Srećom se završilo dobro.

Na jednoj od najpoznatijih trkačkih staza na svetu u Silverstonu, na kojoj se vozi trka za Veliku nagradu Velike Britanije, moglo je da dođe do ogromne tragedije. U pitanju je bila trka Formule 2, a učesnici incidenta su Denis Hauger i Roj Nisani.

Njih dvojica su se sudarili na startu trke, kada je Haugerov bolid završio na Nisanijevom, dok je Izraelcu verovatno život spasao oreol bolida. Hauger je nakon kontakta došao sa bočne strane, a tom prilikom naleteo je na Nisanija, preletevši preko njega, jer ga je ivičnjak lansirao.

Svi su se momentalno zaledili, uplašivši se za ishod, ali je srećom oreol bolida na kraju odigrao ključnu ulogu. Slična situacija dogodila se u Monci kada je bolid Maksa Ferstapena završio na glavi višestrukog šampiona Luisa Hamiltona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter