(190906) -- ZENICA, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Robert Prosinecki, coach of Bosnia and Herzegovina (BiH), reacts during the UEFA EURO 2020 qualifier group J match between BiH and Liechtenstein in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Sept. 5, 2019. (Xinhua/Nedim Grabovica)
in

STRAŠAN EPILOG NAKON OTKAZA PROSINEČKOM: Navijači poslali upravi pretnje smrću! (VIDEO)

Neprijatne scene u Sloveniji.

Nakon samo meseca rada u Olimpiji iz Ljubljane, legenda jugoslovenskog fudbala Robert Prosinečki, dobio je otkaz. Rastanak između kluba i njega protekao je vrlo turbulentno, a i jedna i druga strana su imale šta da kažu, dok su iznete i ozbiljne optužbe.

Olimpija se prva oglasila saopštenjem rekavši da je prosinečki odlagao treninge, kao i da je pio i kockao do ranih jutarnjih časova. Posle toga i sam trener je održao konferenciju za medije, gde je oštro demantovao sve tvrdnje, istakavši da su ljudi u klubu „lažovi i prevaranti“.

Mogli su svašta da kažu, da ne znam posao, ali da nisam bio pošten nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hičkok ne bi bio u stanju da napravi, rekao je Prosinečki tada.

Na toj konferenciji prisustvovali su i navijači Olimpije, koji su skandirali Prosinečkom, a ono što su uradili posle toga, sigurno je za veliku osudu. Naime, oni su na stadionu poslali brutalnu poruku upravi „da će ih ubiti“, što su preneli hrvatski mediji.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

ZVEZDA I ZENIT POTPISALI NOVI UGOVOR O SARADNJI: Velika stvar za srpski i ruski fudbal – evo šta to podrazumeva! (FOTO)

KIRJOS OŠTRO ODGOVORIO CICIPASU, SPOMENUO SRBINA: I ja bih bio ljut da me neko stalno pobeđuje!