0
Fudbal

(190906) -- ZENICA, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Robert Prosinecki, coach of Bosnia and Herzegovina (BiH), reacts during the UEFA EURO 2020 qualifier group J match between BiH and Liechtenstein in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Sept. 5, 2019. (Xinhua/Nedim Grabovica)

STRAŠAN EPILOG NAKON OTKAZA PROSINEČKOM: Navijači poslali upravi pretnje smrću! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.22 u 15:13

Neprijatne scene u Sloveniji.

Nakon samo meseca rada u Olimpiji iz Ljubljane, legenda jugoslovenskog fudbala Robert Prosinečki, dobio je otkaz. Rastanak između kluba i njega protekao je vrlo turbulentno, a i jedna i druga strana su imale šta da kažu, dok su iznete i ozbiljne optužbe.

Olimpija se prva oglasila saopštenjem rekavši da je prosinečki odlagao treninge, kao i da je pio i kockao do ranih jutarnjih časova. Posle toga i sam trener je održao konferenciju za medije, gde je oštro demantovao sve tvrdnje, istakavši da su ljudi u klubu „lažovi i prevaranti“.

Mogli su svašta da kažu, da ne znam posao, ali da nisam bio pošten nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hičkok ne bi bio u stanju da napravi, rekao je Prosinečki tada.

Na toj konferenciji prisustvovali su i navijači Olimpije, koji su skandirali Prosinečkom, a ono što su uradili posle toga, sigurno je za veliku osudu. Naime, oni su na stadionu poslali brutalnu poruku upravi „da će ih ubiti“, što su preneli hrvatski mediji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter