0
Košarka

FOTO: Screenshot

SRBIN DEBITOVAO ZA MAJAMI: Jović trojkom otvorio NBA epizodu (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.22 u 08:55

Srpski talenat predstavio se u NBA ligi.

Nakon što je nedavno izabran na Draftu, srpski košarkaš Nikola Jović je odigrao prvi meč u dresu novog kluba, Majami Hita. Momak kog je Majami birao sa 27. mesta debitovao na meču Letnje NBA lige, u kojoj je Hit ubedljivo poražen od Los Anđeles Lejkersa sa 100:66.

Nema sumnje da će Jović ovaj duel zauvek pamtiti, pošto je na istom postigao svoje prve poene u novom klubu, a to se dogodilo u trećoj četvrtini sa distance. Jović je postigao jednu trojku, a utakmicu je okončao sa 1/6 iz igre, od čega je 1/3 došlo sa distance uz tri skoka i dve izgubljene lopte, za 21 minuta na terenu.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Meklang sa 17 i Nas sa 15 poena, dok su dres Lejkersa nosili i sinovi dve NBA legende – Skotija Pipena i Šekila O’Nila, prvi je ubacio 12, a drugi šest poena. Na drugoj strani je Džavonte Smart bio najbolji sa 13 poena, dok su po 11 dodali Hajsmit i Olman.

Majami će priliku za popravni i nešto bolji utisak imati sutra uveče, kada se u istom terminu od 23.00 časa sastaju sa Sakramentom.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter