0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Mohamed Salah of Liverpool in action during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SALAH O BIVŠEM SAIGRAČU: ‘Mane će mi nedostajati, ali sada želim da igram sa drugim igračem’

Objavljeno: 03.07.22 u 10:30

 

Egipćanin je govorio o bivšem saigraču.

Mohamed Salah, najbolji strelac i igrač prošle sezone Premijer lige, potpisao je novi, veoma unosan ugovor sa Liverpulom, po kom ćeostati do 2024/25.

Egipćanin je tim povodom dao intervju za klupski sajt, a istakao je da se oseća odlično povodom novog ugovora.

– Osećam se odlično i ja sam uzbuđen što ću imati prilike da nastavim da osvajam trofeje sa klubom. Ovo je srećan dan za sve, rekao je Mo Salah.

Iako je nedavno napunio 30 godina, Salah ističe da i dalje može da igra na vrhunskom nivou.

– Da naravno. Mislim da je danas sve više fudbalera, koji su počeli da dostižu svoj vrhunac posle 30 ili tako nešto. Uzbuđen sam zbog svega što me očekuje narednih nekoliko godina.

Do sada je na 254 utakmice postigao 156 golova u dresu Liverpula, mnoge u saradnji sa Sadio Maneom, koji je napustio klub, dok je u Liverpul stigao Darvin Nunjez iz Benfike.

– Veoma sam uzbuđen, želim da igram sa njim. Imao je dobru sezonu i igrao je dobro protiv nas i na Enfildu i u Lisabonu. Takođe, Sadio Mane je otišao i nedostajaće mi. Imao je sjajne sezone u klubu, pa mu želim sve najbolje. I Darvinu želim sve najbolje da postigne mnogo golova za nas, rekao je Salah.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter