0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

PROTIVNIK ISPROZIVAO NADALA: ‘Rafa, ne možeš to da radiš na Vimbldonu’

Objavljeno: 03.07.22 u 09:23

Detalj sa meča u Londonu, mnoge je iznenadio.

Neverovatna situacija viđena je na meču Vimbldona, kada je Rafael Nadal usred meča protiv Lorenca Sonega, odlučio da ga pozove na mrežu i održi mu lekciju.

Sve se zbivalo u finišu duela, koji je bez većih problema dobio Španac, a u prvi mah je to zbunilo Italijana, koji je prethodno slavio brejk, doduše ne ka Nadalu, već ka navijačima.

To je iznerviralo Nadala, a u raspravu se uključio i sudija koji je opomenuo Italijana, što je ovog dodatno zbunilo. Zbog takvog ponašanja, Sonego je imao šta da poruči rivalu tokom pozdravljanja na mreži.

– Igrač ne bi trebalo da zove svog rivala na mrežu. Ne možete to da radite na Vimbldonu. Nadal je trebalo da popriča sa glavnim sudijom. On me je poremetio, rekao je Sonego posle meča.

I Nadal je shvatio da je napravio grešku.

– Pogrešio sam. Nije trebalo da ga pozovem na mrežu. Izvinjavam se zbog toga, moja greška, rekao je Nadal na konferenciji za medije.

Evo kako je sve to izgledalo:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter