0
Fudbal

Milos Ninkovic KLS Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda - Mega polu finale 6.6.1017. JUN 6. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

O NINKOVIĆEVOM TRANSFERU BRUJI AUSTRALIJA: Potez Srbina kao da je prešao iz Zvezde u Partizan

Objavljeno: 03.07.22 u 11:25

Iskusni fudbaler je pronašao novi klub.

Miloš Ninković je postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sidnejom, a odluka gde će nastaviti karijeru, pošteno će naljutiti navijače njegovog bivšeg kluba. Naime, 37-godišnji vezista je potpisao jednogodišnji ugovor sa Vestern Sidnej Vonderersima.

U pitanju je veliki gradski rival kluba u čijem je dresu prethodno igrao sedam sezona i osvojio isto toliko trofeja, a klub je morao da napusti jer zauzima mesto za strance, iako je predao papire za državljanstvo Australije, koje još uvek nije dobio.

To je iskoristio gradski rival, a Ninković je otkrio da će u klubu ostati još barem dve godine po okončanju ugovora, ali nije precizirao na kojoj poziciji.

Da podsetimo, bivši reprezentativac Srbije je tokom karijere igrao za Čukarički, Dinamo Kijev, Evijan, Crvenu zvezdu i Sidnej.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter