0
Košarka

Bandja Sy Jock Landale ABA Liga, Crvena Zvezda - Partizan, polufinale, prva utakmica Belgrade, Serbia on Mart 23. 2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

NEKADAŠNJI KOŠARKAŠ PARTIZANA BRZO PROMENIO 2 KLUBA U NBA: Stigao kod Bogdana, ali na kratko!

Objavljeno: 03.07.22 u 14:04

U crno-belom je ostavio dobar trag.

Bivši košarkaš Partizana Džok Lendejl, po drugi put u kratkom vremenskom periodu dobio je novi klub u NBA ligi. On je proteklu sezonu proveo u San Antoniju, koji je očigledno procenio da im više nije potreban, pa je u trejdu u kome je glavna zvezda bio Dežonte Mari, prosleđen u Atlanta Hokse.

Jock Landale ABA Liga, Crvena Zvezda – Partizan, polufinale, prva utakmica Belgrade, Serbia on Mart 23. 2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

U Hoksima sa uspehom nastupa možda i najveći ljubimac Grobara Bogdan Bogdanović, pa su navijači crno-belih priželjkivali ovaj duo na terenu. Ipak, kako se u najjačoj ligi sveta, sve brzo menja, Lendejl je još jednom trejdovan.

On je napustio Atlantu i svoju karijeru će nastaviti u Finiksu. Australijski košarkaš je protekle godine odigrao 54 utakmice u dresu San Antonija, a u proseku je postizao 4.9 poena. Pored Partizana, u Evropi je nastupao i za Žalgiris, da bi potom igrao i u rodnoj Australiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter