0
Evropske lige

(191117) -- RIJEKA, Nov. 17, 2019 (Xinhua) -- Luka Modric of Croatia reacts during the UEFA Euro 2020 Qualifier group E match against Slovakia in Rijeka, Croatia, Nov. 16, 2019. Croatia won 3-1. (Igor Soban/Pixsell via Xinhua)

MODRIĆEV VELIKI GEST: As Reala oduševio dečaka kom su roditelji poginuli u ratu u Ukrajini (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.22 u 09:55

Legendarni fudbaler Real Madrida pokazao je veličinu.

Luka Modrić, kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, pozvao je dečaka iz Ukrajine Iliju Kostuševiča (6) iz Mariupolja kojem su roditelji poginuli tokom sukoba koji se odvijaju u toj zemlji.

Dečak je bio oduševljen ovakvim potezom veznog fudbaler, a njegov izraz lica tokom razgovora sa Modrićem sve govori. Luka ga je nazvao putem ‘FaceTime’, te je uspeo nekoliko minuta da razgovara sa njim.

Posrednik u svemu, bio je bivši fudbalski reprezentativac Hrvatske, Dario Srna. Reč je o čoveku koji je ostavio dubok trag u ukrajinskom fudbalu, dok je danas jedan od glavnih ljudi Šahtjora, na čijim je društvenim mrežama osvanuo snimak razgovora.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter