0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ILIJA STOLICA OPŠIRNO NAKON ZAVRŠETKA PRIPREMA: ‘Ne možemo da igramo sa ovako malim brojem igrača! – Neki transferi su baš blizu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.22 u 18:51

Otvoreno je govorio trener Partizana!

Posle završene generalne probe, protiv ekipe Fenerbahče SK, šef Ilija Stolica se obratio prisutnim predstavnicima medija gde je, pored analize pripremnog perioda, govorio i o startu nove fudbalske sezone.

‘Fali nam dovoljan broj igrača. Ne možemo da igramo sa ovako malim brojem fudbalera na klupi. Radujem se što su se neke stvari pokrenule po tom pitanju. Svetozar Marković je konačno sa nama, imao je veliku minutažu za prvu utakmicu posle duge pauze. Srećom, zatražio je izmenu samo zbog grčeva, nije ništa ozbiljno. Po mojim saznanjima, već početkom sledeće nedelje ćemo dobiti nova pojačanja, takođe, očekujemo povratak u trenažni proces nekoliko povređenih igrača.’ – rekao je Stolica i potom dodao:

‘Na tom polju se stvari nisu mnogo promenile od početka prelaznog roka, osim što smo oformili zadnju liniju. Odlazak Marka Jevtovića nas je dosta poremetio, pošto je bio neočekivan. Za sada imamo opcije na toj poziciji, ali problem nam pravi povreda Saša Zdjelara. Potrebno nam je malo strpljenja, neki transferi su baš blizu.’

Bez Jovića na startu sezone:

‘Nažalost, Nemanja Jović je povređen i na njega nećemo moći da računamo u prvom, a možda ni u drugom kolu. Mladi igrači su se odlično pokazali na pripremama i biće nagrađeni minutima u prvenstvu. Žao mi je što moramo nekog igrača da nazivamo „bonusom“, jer nije bitno da li je neko mladi ili star, već da je kvalitetan igrač.’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter