0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

FEDERER STIGAO NA VIMBLDON U VELIKOM STILU: Teniser koga engleski navijači definitivno najviše vole! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.22 u 14:31

Svi su srećni što ga vide.

Jedan od najboljih tenisera u istoriji Rodžer Federer, stigao je na Vimbldon, ovaj put u drugačijoj ulozi. Naime, Švajcarac je ovaj turnir osvajao čak 8 puta, pa su ga očigledno stigle emocije, te je želeo da vrati sećanja.

Podsećamo, ovo je prva godina da Rodžer ne igra na ovom Vimbldonu, još od 1999. što je mnogim ljubiteljima tenisa teško palo. Ipak, tolike godine su prošle, a najvatreniji fanovi sigurno se sećaju njegovih trofeja, kako na ovom, tako i na ostalim gren slemovima, a ima ih ukupno 20 u svojoj kolekciji.

Federer je poslednji put osvojio gren slem na travnatnoj podlozi 2017. godine, već 2019. je igrao finale, dok je protekle godine takmičenje završio u četvrtfinalu, gde je od njega bio bolji Hubert Hurkač.

O svemu ovome pričao je i Rafael Nadal, koji je u svojoj izjavi istakao da mu je Federer možda i najveći rival.

Mislim da sam odgovorio na ovo pitanje, ali reći ću ponovo. Negativna je stvar, ali to je život. Vreme ide, sat ne staje. Moj lični odnos sa Rodžerom je uvek bio sjajan. On je verovatno moj najveći rival. Toliko toga na terenu imamo zajedničko, teško je opisati, emocije, sve te stvari… Nedostaje na Turu, tenisu nedostaje, turnirima, navijačima, svima, istakao je Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter