FOTO: Youtube/Screenshot
in ,

ANDRADE INTERVJUISAO SAIGRAČE I NAPRAVIO ŠOU: Patriković opsovao, Rikardo ga smirivao – „Ne govori to, znaš li šta znači“? (VIDEO)

Fantastična atmosfera u kampu.

Novi fudbaler Partizana Patrik Andrade uneo je novu energiju u redove vicešampiona Srbije i deluje da je on taj koji diže atmosferu u svlačionici. U poslednjem snimku koji je objavio tim iz Humske, Andrade je intervjuisao svoje saigrače, pre svega zemljaka Rikarda Gomeša, a potom i Natha, kao i Meniga.

Ćao ljudi, ovo je Patriković TV, Partizan TV. Sada ćemo pitati najboljeg napadača lige šta misli o ovom kampu i kakva su mu očekivanja za sezonu, počeo je voditelj Andrade.

– Ćao svima. Ja mislim da smo odradili dobre pripreme. Sada je vreme da se fokusiramo da ozbiljne utakmice, rekao je Rikardo.

Potom je Andrade otkrio i da je naučio nešto srpskog, a naravno pretpostavljate koje se to reči prvo uče. Tada ga je i Rikardo zaustavljao kroz smeh, pitajući zna li šta to znači. Za kraj, Rikardo je upitan i šta misli o saigračima, a najbolji strelac Superlige pričao je i o današnjem voditelju.

Odlično je. Kada si došao doneo si dobru atmosferu ovde. Nadam se da ćeš nastaviti sa ovakvom dobrom energijom za sve, zaključio je Gomeš.

Potom je Andrade prešao i kod jednog od najiskusnijih igrača Partizana Izraelca Natha, kome je postavio identično pitanje.

Bilo je teško sa kratkim odmorom i brzim povratkom, sa nekim novim igračima, kao i nekim povređenim. Nije najbolji način za početak, ali svakim danom smo sve bolji, učimo novi sistem igre i verujem da ćemo biti spremni za start sezone, istakao je Natho.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

ZVEZDA IMA VREDNIJI TIM OD PARTIZANA I VOJVODINE ZAJEDNO: Crveno-beli ubedljivo na prvom mestu – dobro su kotirani i na Balkanu!

NEKADAŠNJI KOŠARKAŠ PARTIZANA BRZO PROMENIO 2 KLUBA U NBA: Stigao kod Bogdana, ali na kratko!