Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Partizan v Radnik (Surdulica) Marko Jevtovic Beograd, 02.04.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
in , ,

VEZISTA PARTIZANA: Idem da se nadmećem!

Dosadašnji vezista Partizana, Marko Jevtović, u toku današnjeg dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio duplu krunu, u sezoni 2016/2017. U Partizan ponovo dolazi u polusezoni 2022. godine, sa željom da pomogne u osvajanju trofeja.

„Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih 6 meseci ponovimo 2017. godinu i duplu krunu. Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Na žalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbot toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje“, u dahu počinje Jevtović i nastavlja:

„Partizan je u najboljim mogućim rukama – rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača. Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se, i verujem, u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka.“

„U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se“, zaključuje Jevtović i za kraj poručuje:

„Nije uvek lako, ali je uvek lepo!“

Diskusija

Odgovorite
  1. Dobar si ti Jevtovicu moler!Farbas grobare na prost i jeftin nacin a ustvari poput Francuske sobarice trcis za parama!
    Daleko ti lepa kuca i idi bre ujednom pravcu!
    Zbogom!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

GOLMAN MANČESTERA ODLAZI U REDOVE LUKAVIH DRVA: Nema klauzole o otkupu nakon pozajmice!

ĐAVOLI POSLALI ZVANIČNU PONUDU: Ten Hag je glavni adut!