0
Košarka

from left Borisa Simanic Aleksa Avramovic Nemanja Dangubic Vanja Marinkovic Boban Marjanovic Kosarka-Kosarkaski Savez Srbije-Konferencija za medije i Trening-Press and Practice Training Beograd, 24.06.2022. foto: Starsport.rs ©

OGROMAN PEH ZA SRBIJU, POVREDIO SE NAJBOLJI IGRAČ: Pešić u problemima – Belgija mora da se dobije!

Objavljeno: 02.07.22 u 21:58

Veliko je pitanje u kom ćemo sastavu nastupiti.

Košarkaška reprezentacija Srbije će sutra od 21 čas ugostiti selekciju Belgije u Nišu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Orlovi su u meču koji je igran pre 2 dana poraženi od Letonije, što je umnogome pokvarilo planove selektora Svetislava Pešića.

Pošto se iz prve faze prenose bodovi u drugu, Srbiji je gotovo neophodan trijumf nad Belgijom, kako bi imala što bolji status u novoj grupi. Tokom današnjeg dana, u domaćim medijima se pojavila informacija da je najbolji igrač Srbije u dosadašnjim prozorima Aleksa Avramović povređen i da je možda polomio ruku.

Aleksa Avramovic
Kosarka-Kosarkaski Savez Srbije-Konferencija za medije i Trening-Press and Practice Training
Beograd, 24.06.2022.
foto: Starsport.rs ©

Srećom, ta informacija je delom netačna. Košarkaš Partizana oseća određenu bol u ruci, ali ona nije slomljena. Ipak, i dalje su šanse da zaigra protiv Belgije vrlo upitne, ali je njegova želja da pomogne nacionalnom timu ogromna, saznaje Maxbet sport.

Pored njega, pod znakom pitanja su i Nemanja Bjelica i Marko Jagodić Kuridža. Srbija bi u slučaju pobede, u narednu fazu prenela skor 2-2, pa bi sve karte bile otvorene pred narednu grupu u kojoj će nas sačekati Grčka, Turska i Velika Britanija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter