0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK SKROMAN KAO I UVEK, HVALIO KOLEGE: ‘Zlatna generacija!’

Objavljeno: 02.07.22 u 19:22

Lepe reči najvećeg tenisera svih vremena!

Novak Đoković se nalazi na Vimbldonu gde se bori za još jedan Gren Slem u svojoj karijeri. Prema mnogima najbolji teniser svih vremena imao je samo lepe reči o srpskom tenisu.

‘Budućnost srpskog tenisa je u dobrim rukama jer imamo Kecmanovića. Imamo Đerea, Lajovića, Krajinovića naravno, dolazi i Hamad Međedović i pravi dosta dobre rezultate na čelendžer nivou. Nadam se da ćemo imati predvodnike nove generacije u srpskom muškom tenisu koji će moći u kontinuitetu da igraju i na velikim stadionima. Teško je očekivati da će odmah moći da budu na tom nivou na kom smo bili mi iz zlatne generacije jer u poslednjih 15, 20 godina je bila zlatna epoha, zlatna era muškog i ženskog tenisa. Imali smo u nekoliko godina četiri broja 1 – Zimonjić, Jelena Janković, Ana Ivanović i ja. To je stvarno za jednu malu zemlju koja nema tenisku tradiciju izvanredan rezultat koji je nas stavio na mapu teniskog sveta!’ – rekao je Novak, stavljajući kao i uvek sebe na kraju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter