1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKOVIĆ: ‘Srećan sam zbog dolaska kući! Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.22 u 11:01

Povratak u Humsku!

Doskorašnji fudbaler Olimpijakosa, Svetozar Marković, od petka je i zvanično novi defanzivac Partizana. Mladi štoper je po treći put u karijeri zadužio opremu crno-belih iz Humske. Aktuelni vicešampion Superlige Srbije postigao je dogovor o otkupu sa grčkim velikanom, a Marković je stavio paraf na ugovor dug četiri godine.

Crno-beli su pokušavali da dovedu Markovića već u zimskom prelaznom roku, ali pregovori u tom momentu nisu realizovani na željeni način. Crno-beli su navodno otkupili Markovića po dogovoru koji kaže da prilikom njegovog odlaska iz Partizana, obeštećenje sa Olimpijakosom deli se 50/50 posto. Ako defanzivac ode bez obeštećenja, vicešampion Srbije Grcima plaća penale u iznosu od 800.000 evra. Olimpijakosu ide zagarantovana pomenuta cifra, a sve preko deli se pola/pola.

Marković je dan nakon dolaska govorio za klupski Jutjub kanal.

SM: Naravno da sam presrećan što sam se vratio kući, što ću ponovo nositi dres Partizana. Jedva čekam da ponovo zaigram i dam sve od sebe u ostvarenju naših ciljeva za narednu godinu. Pratio sam sve utakmice Partizana u Evropi i domaćem prvenstvu. Bili smo na korak od titule, ali na kraju smo je izgubili. Mnogo mi je žao svih ljudi u klubu, ali pogotovo igrača. Nadam se da ćemo naredne godine imati više sreće. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu – kazao je Marković između ostalog.

0
0

1 Komentara

  1. Tanak je ovaj dečko, kao flis papir,,, nigde se naigaro nije,,,Sa Seničaninom u paru katastrofa,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter