1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI POVRATAK U HUMSKU: Marković treći put obukao crno-beli dres! (FOTO)

Objavljeno: 01.07.22 u 20:52

Zvanična potvrda kluba o dolasku defanzivca!

Doskorašnji fudbaler Olimpijakosa, Svetozar Marković, od danas je i zvanično novi defanzivac Partizana. Mladi štoper je po treći put u karijeri zadužio opremu crno-belih iz Humske. Aktuelni vicešampion Superlige Srbije postigao je dogovor o otkupu sa grčkim velikanom, a Marković je stavio paraf na ugovor dug četiri godine.

Crno-beli su pokušavali da dovedu Markovića već u zimskom prelaznom roku, ali pregovori u tom momentu nisu realizovani na željeni način. Crno-beli su navodno otkupili Markovića po dogovoru koji kaže da prilikom njegovog odlaska iz Partizana, obeštećenje sa Olimpijakosom deli se 50/50 posto. Ako defanzivac ode bez obeštećenja, vicešampion Srbije Grcima plaća penale u iznosu od 800.000 evra. Olimpijakosu ide zagarantovana pomenuta cifra, a sve preko deli se pola/pola.

FOTO: STARSPORTPrema navodima popularnih i pouzdanih grčkih medija, Marković u januaru nije želeo da prihvati ponudu jednog inostranog kluba koji je navodno za njega nudio čak 3.500.000 evra. Svetozar se sa crveno-belima iz Pireja nije rastao u najboljim odnosima. Marković je zbog odbijanja pojednih transfera koji bi dobro uticali na finansije grčkog šampiona, kažnjen konstantnim jutarnjim treninzima, na šta je on odgovorio odlaskom iz kluba na sedam dana. Defanzivac je za Partizan u dva mandata zabeležio 79 nastupa, a postigao je šest pogodaka.

Ilija Stolica je dobio još jedno pojačanje, nakon ranijih dolazaka Zlatana Šehovića, Aleksandra Filipovića i Patrika Andradea.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter