0
Košarka

(190902) -- FOSHAN, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia greet fans after the group D match between Serbia and the Philippines at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 2, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

NEOČEKIVANA IZJAVA POSLE SUPERMAKS UGOVORA: ‘Ne bih se iznenadio ako mu ovo bude poslednji’

Objavljeno: 01.07.22 u 10:27

Srpski centar je produžio saradnju sa Denver Nagetsom.

Nikola Jokić je potpisao supermaks ugovor na još pet sezona, koji će trajati do 2028. godina, a sada stižu glasovi da bi to mogao da mu bude poslednji.

Jokić će za tih pet godina dobiti 264 miliona dolara, što je uz preostale dve godine aktuelnog ugovora više od 300 miliona, a kada on bude istekao, Nikola će imati 33 godine.

Među onima koji smatraju da bi mogao da se povuče tada je novinar Adam Mareš, koji prati Denver Nagetse.

– Ne bi me iznenadilo da je ovo poslednji NBA ugovor koji je Jokić potpisao, napisao je američki novinar i dodao:

– Da bude jasno, ovo nije neka vest koju prenosim. Samo delim svoje mišljenje o čemu sam već pričao ranije. A sigurno ne donosim neki sud da li će se to dogoditi ili ne. Uvek sam veruvao da će se penzionisati prilično rano.

Jokić je u NBA ligu došao 2016.godine, a prošle sezone je prosečno beležio 27,1 poena uz 13,8 skokova i 7,9 asistencija po meču, te došao do druge uzastopne MVP titule.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter