0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI OSTALI BEZ VEZISTE: Jevtović napustio Partizan i pronašao novi inostrani angažman

Objavljeno: 01.07.22 u 09:59

Vezista će ponovo van domovine.

Marko Jevtović je dogovorio transfer u Gazijantep, te će napustiti crno-bele i priključiti se turskom klubu sa kojim će potpisati ugovor na dve godine, saznaje Telegraf.

Naime, kako ovaj izvor navodi, Jevtović je juče razgovarao najpre sa trenerom Ilijom Stolicom, a onda i sportskim direktorom Ivicom Ilievim, te im tom prilikom saopštio da ponovo želi da se okuša u inostranstvu.

Uz to, novi poslodavac Gazijantep ima ambiciozan projekat da pojača tim i domogne se takmičenja u Evropi naredne sezone, a Jevtović je bio želja trenera Erola Buluta.

Takođe, vezista je aktivirao izlaznu klauzulu iz ugovora sa crno-belima, po kojoj je imao opciju da u slučaju dobre ponude može ovog letea da napusti Humsku iako ima još dve godine ugovora. Upravo tu dobru ponudu, izneo je Gazijentap, te ga odveo nakon samo jedne polusezone, pošto se u Humsu vratio zimus.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter