0
Evroliga

Boban Marjanovic Reprezentacija, Srbija - Meksiko prijateljska, press Jun 23. in Belgrade Serbia, 23.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

BOBI SE VRAĆA U EVROLIGU: Na pomolu veliki transfer srpskog centra

Objavljeno: 01.07.22 u 11:56

Centar je slobodan u izboru nove sredine.

Boban Marjanović, centar Dalas Maveriksa, slobodan je da izabere klub u kom će nastaviti karijeru. Reprezentativac naše zemlje je trejdovan iz Dalasa u Hjuston Roketse, koji su mu isplatili u potpunosti poslednju godinu ugovora i raskinuli saradnju sa njim.

Kako sada stvari stoje, on nema ponudu iz NBA lige, te bi mogao karijeru da nastavi u Evropi. Kako je preneo italijanski košarkaški portal ‘Sportando’, interesovanje da agažuje Marjanović je pokazao Virtus iz Bolonje.

Ostaje da se vidi kako će na ovu ponudu odgovoriti iskusni srpski centar, ali ukoliko pristane, mogao bi da postane saigrač Milošu Teodosiću, koji već nosi dres tima iz Bolonje.

Virtus je posle osvajanja pehara Evrokupa pokazao velike ambicije, tako da bi u sklopu toga bio i dolazak Marjanovića, kao pojačanje za Evroligu.

33-godišnji centar je karijeru počeo u Hemofarmu, potom je igrao za Svijslajon, CSKA iz Moskve, Žalgiris, Njižni, Radnički iz Kragujevca, Megu, Crvenu zvezdu, San Antonio Spars, Detroit Pistons, Los Anđeles Kliperse, Filadelfija Seventisikserse i Dalas Maverikse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter