0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

BADAMOSI ODRADIO PRVI TRENING NA BRDU: Sjajna atmosfera u redovima u Čukaričkog, napadač morao da ispoštuje običaje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.22 u 21:20

Reprezentativac Gambije je peto letnje pojačanje belo-crnih!

Tek nakon što se Čukarički vratio sa priprema iz Slovenije, klub je ozvaničio saradnju sa novim napadačem. Na Banovo brdo stigao je reprezentativac Gambije i doskorašnji golgeter belgijskog Kortrajka, Mohamed Badammosi. Snažni špic, visok čak 196 santimetara, biće veliko pojačanje za ekipu Dušana Kerkeza.

Badamosi je u popodnevnim časovima već odradio prvi trening u belo-crnoj opremi. Atmosfera u redovima Brđana, kao po običaju, bila je fenomenalna.

Česti osmesi na licima igrača govore o prijateljstvu koje vlada između njih. Mohamed nije uspeo da izbegne tradiciolni doček, pa je morao da protrči kroz ‘pakao’ Banovog brda. Naravno reč je običaju, koji se izvodi pri dolasku svakog novajlije, sve u cilju šale, zabave i dobrog raspoloženja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter