4
AdmiralBet ABA Liga

Demetris Nichols Dzanan Musa Damir Markota Will Cherry Toni Katic ABA liga Crvena Zvezda - Cedevita 14.1.2018. Januar 13. 2018. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

ŽELJKO OBRADOVIĆ SKLAPA PAKLEN TIM NA DUGE STAZE: Ponuđen dvogodišnji ugovor bivšem NBA igraču!

Objavljeno: 30.06.22 u 16:21

Savršeno bi se uklopio.

Partizan se nakon dosta vremena vratio u Evroligu, a samim tim nema sumnje da će najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, praviti još kvalitetniju ekipu. Prvo pojačanje vicešampiona ABA lige je Danilo Anđušić, koji se po treći put vratio u klub, a nema sumnje da uzbuđenja tek kreću.

Prema navodima portala Oslobođenje iz Bosne i Hercegovine, crno-beli su ponudili dvogodišnji ugovor reprezentativcu te zemlje Džananu Musi, koji je protekle sezone nastupao u Breoganu. Musa se nakon NBA lige i Bruklin Netsa, nije snašao u Efesu, ali je u Španiji pronašao svoju formu i tako zaslužio nagradu za najkorisnijeg igrača najjače domaće lige na svetu.

Kako se još prenosi, Obradović vidi Musu kao idealan dodatak za tim, ali postoje i drugi klubovi koji su zainteresovani za 23-godišnjeg košarkaša. Tu prednjači Real Madrid, a po raznim medijima provlačile su se informacije da je saradnja već dogovorena i da se samo čeka potpis.

Sve u svemu, sigurno je da će Musa sam proceniti ponude, kao i ulogu koju može da dobije u svakoj od ekipa.

0
0

4 Komentara

  1. Ne znam samo dokle će ta priča sa novcima??? Jasno je rečeno da je minimalni budžet kluba u EL 7 mil. Prosečan igrač košta 150-300k . Nešto kvalitetniji koštaju od 300-700k , zvezde milion i više. Mi nemamo zvezde ni u jednom timu. Prošle sezone su limenke imale najmanji budžet u EL 8.4 mil. od toga 5.2mil za plate i u to uklopili Kalinića koji je dobio 1,2 mil. Znači da su ostalih 13 igrača+trener i stručni štab koštali 4 mil. Nikakve to pare nisu za taj nivo takmičenja. Ove godine će da naklimaju po 8 mil i jedni i drugi pa kako im bude…

    0
    0
    Odgovori
  2. Drzava daje lovu partizanu u kosarci a zvezdi u fudbalu, da se smire navijacke grupe koje su zaratile opasno.Zvezda u kosarci je demolirana zato u fudbalu imaju lovu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter