0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Novi Pazar - Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

‘VREDNO TRENIRAMO ZA TAJ DATUM’: Dragović jedva čeka da počne sezona, evo šta kaže o mlađim saigračima!

Objavljeno: 30.06.22 u 12:12

Fudbaleri Crvene zvezde borave u Sloveniji, gde se vredno pripremaju za predstojeću sezonu.

Izabranici Dejana Stankovića su odigrali već dve kontrolne utakmice u Sloveniji, a očekuje ih i treća, protiv slovenačkog Kopara. Stameni štoper crveno-belih Aleksandar Dragović, istakao je da su vremenski uslovi bili otežavajući faktor,ali i naglasio da je ekipa iskoristila vreme kako bi se odmorila.

– Utakmica je bila izuzetno teška. Bilo je baš toplo i nije nam bilo ni malo lako. Iskoristili smo vreme da se odmorimo, kako bi bili spremni za naredna dva treninga – počeo je Dragović.

Prvenstvo počinje u nedelju 10. jula od 20 časova i 30 minuta kada će Zvezda ugostiti ekipu Radničkog na Marakani.

– Moramo biti spremni za početak prvenstva 10. jula. Vredno treniramo za taj datum i utakmicu protiv Radničkog iz Niša. To je najbitnije. Rezultati na prijateljskim mečevima nisu toliko bitni, već nam je bitnije da se što bolje fizički pripremimo. Hvala Bogu, niko se nije povredio, osim Pankova. Nadam se da će se on što pre oporaviti i vratiti na treninge. Mi ćemo biti spremni za 10. jul.

Govorio je austrijski internacionalac o mlađim saigračima, za koje je imao reči hvale.

– Kada sam bio mlađi, bio sam dosta nervozan, a verujem da su sada i oni. Ne samo ja, nego cela ekipa želi da pomogne mlađim saigračima da napreduju. Oni se trude da slušaju i na dobrom su putu – zaključio je Dragović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter