0
Fudbal

Fudbal UEFA Euruopa League season 2018-2019, First qualifying round 1st leg Rudar (Pljevlja) v Partizan Marko Jevtovic (C) scores the goal from penalty kick Niksic, 12.07.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TURCI BI DA PAZARE U HUMSKOJ: Sjajni vezista bi mogao da napusti Partizan, uskoro stiže i zvanična ponuda!

Objavljeno: 30.06.22 u 12:33

Zanimljivo na transfer pijaci…

Počeo je prelazni rok u Srbiji, pa su sve oči uprte na obe strane Topčiderskog brda. Navijače i te kako zanima kako će poslovati njihovi klubovi, ko će doći, a ko otići…

Humsku ulicu napustilo je mnogo fudbalera, sa kojima uprava nije želela da produži saradnju. Dosta igrača je sjajnim partijama privuklo pažnju na sebe, a jedan od njih je i Marko Jevtović, za koga je zainteresovan Gacijantep, prenose turski mediji.

Njega dobro poznaju u Turskoj, pošto je u dresu Konje pružao fenomenalne partije, pa će uprava Gacijantepa uskoro u Humsku ulicu poslati i zvaničnu ponudu.

Takođe, Gacijantep želi da u svoje redove dovede i bivšeg fudbalera Partizana, Miroslava Bogosavca, koji je sa Ahmatom vezan ugovorom još dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter