0
Ostali sportovi

FOTO: Sportske igre mladih

SPORTSKE IGRE MLADIH: Sedam dana će Vrnjačka banja biti u znaku dece i sporta!

Objavljeno: 30.06.22 u 14:25

Sedam dana će Vrnjačka banja biti u znaku dece i sporta.

Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih održaće se od 4. do 10. jula u Vrnjačkoj banji. Najbolji SIMOVCI iz cele Srbije takmičiće se u deset sportova: odbojka, odbojka na pesku, šah, tenis, stoni tenis, rukomet, „Lino između dve vatre“, basket 3×3, trkana 60m i mali fudbal za mlađe, tj., Coca Cola kup za starije kategorije.

Deveta sezona Sportskih igara mladih u Srbiji počela je u februaru održavanje mekoloških radionica „Zero Waste – budi deo Igre – čuvajmonašu planetu“, usledili s ukvalifikacioni turniri, Karavan radosti i prijateljstva, Regionalna finala u Surdulici, Novom Pazaru, Petrovcu na Mlavi i Kikindi.

FOTO: Sportske igre mladih

U okviru ove sezone, do sada je organizovano 80 događaja, turniri su održani u 51 mestu, baklja radosti i prijateljstva je upaljena u 26 mesta.

Na put za Vrnjačku Banju sprema preko 800 učesnika Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih koji će uživati u hotelu “Fontana”. Takmičenja se održavaju na sportskim terenima “Kocka” i na trgu u Vrnjačkoj Banji. U lepotama jedne od najlepših banja u Srbiji uživaće dečaci i devojčice iz preko 60 mesta iz Srbije.

Najmlađi SIMOVCI, finalisti u trcina 60 metarai “LINO između dve vatre” napraviće pravi spektakli za sve posetioce Vrnjačke Banje, jer tradicionalno ova takmičenja su najemotivnija i sa najviše uzbuđenja. Atmosferu iz Vrnjačke banje moći će da isprate i žitelji celog regiona, jer finalne utakmice Coca Cola kupui u muškoj i u ženskoj konkurenciji prenosiće se nateleviziji Sport klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter