0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

REMI RADNIČKOG I UTE: Bez golova u Pohorju!

Objavljeno: 30.06.22 u 21:35

Utakmica je završena najmanje popularnim rezultatom!

Nakon tri izuzetno efikasna meča na pripremama u Sloveniji, niški Radnički je u četvrtoj kontrolnoj utakmici remizirao bez golova sa rumunskim prvoligašem Utom Arad.

Duel u Pohorju bio je tvrd i sa malo prilika, ali su i pored toga i jedni i drugi imali po nekoliko izglednih situacija da dođu do pogotka. Radnički je pretio preko Štulića, Mitrovića i Mesarovića, a najbolju šansu imao je u samom finišu meča, kada je Petrov izašao sam pred protivničkog golmana, ali mu je ovaj „skinuo“ čist zicer. Rumunski tim je najbliži golu bio sredinom drugog poluvremena, kada se tresla prečka niške ekipe.

Šef stručnog štaba Radničkog Tomislav Sivić na teren je poslao sledeću postavu: Drobnjak, Marković, Maka, Arauho, Stajić, Marjanović, Mićibući, Dimić, Mitrović, Tomić i Štulić. Tokom drugog poluvremena šansu su još dobili Arsić, Petrov, Tolordava, Savić, Jovičić, Jovanović, Mesarović, Dušanić i Živojinović.

Nišlije će svoj poslednji meč u Sloveniji odigrati 2. jula protiv poljskog Slaska iz Vroclava. Podsećamo da je Radnički u Pohorju pobedio slovenačko Radomlje sa 5:3 i bugarsku Maricu sa 6:0, dok je poražen od slovenačkog Kopera rezultatom 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter