1
Ostali sportovi

Dejan Savic Srbija - Francuska, vaterpolo turnir, 6.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POGODIO GA JE OVAJ PORAZ: Dejan Savić razočaran posle poraza od Hrvatske, on zna šta juče nije valjalo!

Objavljeno: 30.06.22 u 12:58

Srbija je ostala bez šanse da igra za medalju na Svetskom prvenstvu.

Lošom igrom u svakom segmentu, zasluženo je poražena Srbija od borbenije i juče kvalitetnije reprezentacije Hrvatske koja nastavlja borbu za medalju. Srbija je će sutra igrati u razigravanju za peto do osmo mesto sa poraženim iz duela ŠpanijaCrna Gora.

Dejan Savić je čestitao kolegi Tucaku. Novinari su ga pitali da li je ovo logičan rezultat u stvaranju jedne nove ekipe:

– Ako bi se tako tešili ali nije … Čestitam Hrvatima na zasluženoj pobedi. Imali smo velike oscilacije u igri, čitav tok od starta smo jurili rezultat. Bili u nekim situacijama da se približimo. Loš je bio igrač više, primali smo jefine golove sa igračem manje. Znali smo da će u tom segmentu da se rešava ishod utakmice. U određenim situacija nismo reagovali kako treba – kazao je Savić.

Strahinja Rašović je bio vidljivo razočaran:

– Loša realizacija sa igračem više, bez rešenja a ni odbrana sa igračem manje nije funkcionisala kako treba. Bili smo nekoliko puta blizu, ali nismo uspeli da povedemo ni jedan jedini put. Taj odnos igrača više i manje je presudio.

0
0

1 Komentara

  1. Daj otkaz, ovo je 3 SP koje zbog tvog neznanja nismo osvojili. Sve one medalje su osvojene na kvalitet izuzetne generacije igrača. Neka te stave za ministra sporta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter