0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Partizan Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZANOV NAJBOLJI IGRAČ NA RADARU GRČKOG VELIKANA: Da li će Rikardo napustiti Humsku?!

Objavljeno: 30.06.22 u 17:15

Ranije se govorilo da ostaje.

Iako je sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakao da se ne razmišlja o prodaji Rikarda Gomeša, Panatinaikos bi mogao da te reči promeni. Prema navodima Sportala, grčki velikan je zainteresovan da u svojim redovima vidi najboljeg strelca Superlige, a da li će se to desiti, saznaćemo vrlo brzo.

Naime, pored sportskog direktora i sam Gomeš je isticao da sebe vidi u Humskoj, ali sa odgovarajućom ponudom, sigurno je i da to može da se promeni. Kako pomenuti portal ističe, trenutno je sve u početnoj fazi, a očekivanja su da bi PAO u narednim danima izađe sa konkretnom ponudom.

Ricardo Gomes reacts
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener „Zelenih“ Ivan Jovanović sigurno je dobro pratio nastupe napadača sa Zelenortskih Ostrva, jer u njemu vidi ogromno pojačanje i nekoga ko bi pravio razliku. Panatinaikos je osvojio Kup Grčke, a očigledno je da su od dolaska Jovanovića znatno napredovali. Njih sada čeka i takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde kreću od 3. kola.

Rikardo sa Partizanom ima ugovor do 2024. godine, a podsećamo, već jednom je napuštao crno-bele. On je 2019. godine za 3 miliona evra preselio u Šaržu (Emirati), dok se nakon 2 godine vratio u Beograd. Protekla sezona bila mu je najbolja u karijeri, pa interesovanje klubova iz Evrope nije iznenađujuće.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter