0
Fudbal

Foto: Starsport

LALATOVIĆEV BORAC KREĆE SA TAKMIČARSKIM MEČEVIMA: „Govore mi da nemam osećaja – dobiće slobodan dan“!

Objavljeno: 30.06.22 u 17:44

Očigledno su u dobrom ritmu.

Po dolasku Nenada Lalatovića u Borac iz Banjaluke, bilo je jasno da se očekuje veliki rad i napor na treninzima, a kako stvari stoje, već je vreme za start evropskih kvalifikacija. Nekadašnji strateg Zvezde istakao je da je zadovoljan urađenim do sada, ali da mu je ipak nedostajalo još vremena za trening.

Kvalifikacije počinje narednog četvrtka, a u poslednjem prijateljskom meču, Borac je slavio protiv mađarskog Zalaegeršega sa 2:1.

Niko se nije povredio. Žao mi je što nisam imao malo duže vremena, falile su mi dve nedelje. Bili smo bolji i bolji iz utakmice u utakmicu. Ovo je bila naša najbolja utakmica i drago mi je zbog igrača što su videli da mogu. Zadovoljan sam svim igračima, svi daju doprinos za naš Borac. Došao sam ovde jer Borac veliki klub, volim Republiku Srpsku i Borac i pozivam sve navijače da dođu u Modriču, počeo je Lalatović.

U prvom kolu borbe za Ligu konferencija Borac će odmeriti snage sa ekipom B36 Toršavn sa Farskih ostrva. Lalatović ističe da protivnik nije atraktivan, ali se nada pobedi. Takođe, istakao je i da mu igrači govore kako nema osećaja, pa će dobiti slobodan dan.

Protivnik nije atraktivan, ili pobeđuju ili gube sa 1:0. Oni su u punoj formi, za nas će to biti prva utakmica. Ali nadam se da ćemo se svi ujediniti i doći do pobede. Govore mi da nemam osećaja, pa će dobiti slobodan dan, zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter