0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Nebojsa Covic Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘HVALA NA SVEMU’: Zvezda se oglasila povodom Radonjićevog odlaska iz kluba

Objavljeno: 30.06.22 u 11:15

Dejan Radonjić više i zvanično nije na klupi Crvene zvezde.

Crnogorski stručnjak je predstavljen u Panatinaikosu kao novi trener, dok su se crveno-beli od njega oprostili saopštenjem na sajtu, koje vam prenosimo u celosti i bez izmena:

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je dosadašnji trener našeg seniorskog tima Dejan Radonjić u četvrtak i zvanično napustio klub po zvaničnom isteku aktuelnog ugovora i potpisao ugovor sa ekipom Panatinaikosa iz Atine.

Dejan Radonjić je tokom dva mandata u kojima je sedeo na klupi Crvene zvezde (2013-2017 i 2020-2022) pet puta sa klubom osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća. Crvenu zvezdu je vodio kao prvi trener u zvaničnim mečevima na 453 utakmice, po čemu je uz osvojene trofeje, apsolutni rekorder kluba među trenerima.

KK Crvena zvezda ovom prilikom još jednom se zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu.

O izboru novog trenera, nakon toga i tima koji će na dostojan način predstavljati Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu u Evroligi naredne sezone javnost će biti blagovremeno obaveštavana, naveli su sa Malog Kalemegdana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter