0
Košarka

FOTO STARSPORT:

CRVENO-BELI PRONAŠLI ZAMENU ZA RADONJIĆA?: Mediji povezuju Vladimira Jovanovića sa Zvezdom, on otkrio kako trenutno stoje stvari!

Objavljeno: 30.06.22 u 15:09

Košarkaši Crvene zvezde ostali su bez trenera, pošto je Dejan Radonjić i zvanično potpisao za Panatinaikos, te se sada uveliko spekuliše o nejgovom potencijalnom nasledniku.

Vladimir Jovanović napravio je odlične rezultate na klupi Cibone u minuloj sezoni ABA lige, pa se tako pominje kao neko ko bi mogao da sedne na „vruću“ klupu Crvene zvezde.

Košarkaški stručnjak imao je dve uspešne epizode na klupama FMP Meridiana i Cibone, i time zavredio pažnju javnosti kao moguće rešenje na klupi Crvene zvezde.

Prošlogodišnji trener Cibone javio se na naše pozive i oglasio se povodom spekulacija.

Drago mi je što se moje ime pominje i što me vezuju za tako veliki klub kakav je Crvena zvezda. Zasad me niko nije kontaktirao, ali ako bude, videćemo. Ne kažem da ne bih voleo, ali kao sto rekoh niko me nije kontaktirao. Ako me bude neko pozvao, bicete obavešteni – poručio je Jovanović u razgovoru za Meridianbet sport.

Pored, trenera Cibone kao potencijalna rešenja spominju se Svetislav Pešić, Zvezdan Mitrović, Duško Ivanović…

U svakom slučaju Zvezda mora brzo da reaguje, nova sezona je već iza ugla, a pored trenera treba rešiti pitanje igračkog kadra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter