0
Košarka

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Igokea Danilo Andjusic (R) and Nikola Jankovic Beograd, 09.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ANĐUŠIĆ BLISTA NAKON POVRATKA U PARTIZAN: Lako se dogovorio sa klubom, evo zbog čega je potpisao za crno-bele!

Objavljeno: 30.06.22 u 13:13

Lako su se dogovorili.

Košarkaški klub Partizan aktivirao je prvo pojačanje za narednu sezonu. Proslavljeni košarkaš i reprezentativac Srbije Danilo Anđušić potpisao je sa crno-belima ugovor na dve sezone.

Anđušić je bez većih problema sklopio dogovor sa Partizanom, a u razgovoru za Telegraf otkrio je i šta je bilo presudno.

– Nije bilo puno razmišljanja kada sam pričao sa Željkom o svojoj ulozi i svemu što nosi Evroliga. Tu su i najveći mogući ciljevi i zato sam odlučio da potpišem – rekao je novi košarkaš Partizana.

Pre Monaka, Anđušić je igrao za Burg, Igokeu, UNIKS iz Kazanja, Parmu iz Perma, Anvil, Bilbao, Valjadolid, Virtus iz Bolonje, Hemofarm i u dva navrata Partizan. Danilo Anđušić je rođen 22. aprila 1991. godine. Po treći put u karijeri, on će nositi dres crno-beli dres sa brojem 33.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter