0
Evropske lige

Mirko Ivanic (C) celebrates after scoring a goal El Fardou Ben Nabouhane Milan Gajic Diego Falcinelli Milos Degenek Milan Rodic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 07.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE NEMA MESTA U BOLONJI: Odlazi u Seriju B kako bi našao svoju formu!

Objavljeno: 29.06.22 u 10:49

Tamo će sigurno dobiti priliku.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli, nije uspeo da se izbori za minutažu u Bolonji, pa italijanski mediji prenose da će naredne sezone nosi dres druge ekipe. U pitanju je Modena koja nastupa u Seriji B, a Falćineli će pokušati da ih odvede u elitni rang italijanskog prvenstva.

Podsećamo, Falćineli je dres Zvezde nosio kao pozajmljen igrač, a postigao je 9 golova za crveno-bele. On je član Bolonje od 2018. godine, a pre srpskog šampiona, bio je na pozajmici u Peruđi.

Diego Falcinelli Falcineli Superliga Srbije Crvena Zvezda – Radnik Surdulica, Belgrade, Serbia
17.4.2021. April 17. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Falćineli ima 30 godina, a tokom karijere od elitnijih klubova, nastupao je za za Sasuolo i Fiorentinu.

– Iza mene je izuzetno značajna godina. Bio sam deo jednog fenomenalnog društva, jedne predivne grupe ljudi. Ljudi u Srbiji su me dočekali široko raširenih ruku i na tome ću vam biti večno zahvalan. Ispisali smo malu stranicu velike istorije jednog slavnog kluba i izuzetna mi je čast što sam bio deo svega toga. Iza sebe ostavljam veliki broj prijatelja, kako na terenu tako i van njega, u jednoj prelepoj zemlji u koju ću se, nadam se, opet vratiti. Uvek ćete imati jednog vernog navijača. Ajmo Zvezdo, napisao je Falćineli po odlasku iz Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter