0
Ostali sportovi

Dejan Savic Vatrepolo-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Novi Beograd Beograd, 19.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SRBIJA I HRVATSKA U BORBI ZA POLUFINALE SVETSKOG PRVENSTVA: Evo gde možete gledati prenos!

Objavljeno: 29.06.22 u 08:44

Svi priželjkuju pobedu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će se u četvrtfinalu Svetskog prvenstva sastati sa selekcijom Hrvatske u Budimpešti. Taj meč na programu je od 16 časova, a direktan prenos biće dostupan čitavoj Srbiji.

Naime, prema trenutnom planu, ovaj meč bi trebao da bude emitovan na prvom programu RTS-a. Ipak, su slučaju da se susret Đokovića i Kokinakisa oduži, vaterpolo ćemo gledati na RTS-2.

Naši momci su u svojoj grupi D zauzeli prvo mesto, pa su samim tim preskočili osminu finala, dok je Hrvatska bila druga u grupi B, pa je za prolaz morala da savlada Gruziju.

Hrvatska je opravdala ulogu favorita. Gruzija je imala dva dobra otpora Crnogorcima i Mađarima ali nije moglla bolje. Nama ostaje da se pripremimo najbolje što možemo. Hrvatska zaslužuje uvek poštovanje, igraćemo maksimalno i jedni i drugi. Zadovoljan sam treningom sa Mađarima. Probali smo neke varijante, prijalo nam je što teniramo na otvorenom bazenu. Sada ćemo prvi put igrati zvanično utakmicu na otvorenom, rekao je Gavril Subotić pred ovaj meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter