1
Evropske lige

(191116) -- ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Robert Prosinecki, coach of Bosnia and Herzegovina (BiH), reacts during the UEFA EURO 2020 qualifier Group J match between BiH and Italy in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

ŠOK U SLOVENIJI NA PRIPREMAMA: Prosinečki napustio Olimpiju, razlog je bizaran!

Objavljeno: 29.06.22 u 19:48

Ovo niko nije očekivao!

Ekipa Olimpije iz Ljubljane nalazi se na Bledu gde se sprema za novu sezonu, a danas se desilo nešto krajnje čudno. Naime, klub je napustio trener Robert Prosinečki, kao i sportski direktor Mladen Rudonja. Vest je mnoge iznenadila, jer je delovalo da sve ide po planu i da se tim polako uigrava za novu sezonu.

Razlog je sledeći. Naime, finansijski direktor Igor Barišić je pojačanja u klub dovodio na svoju ruku. Nije konsultovao Prosinečkog i Rudonju, što je dovelo do ozbiljnih nesuglasica, usled čega su pomenuta dvojica odlučila da se povuku i napuste klub.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter