FOTO: FK Crvena zvezda
in , , ,

SLAVOLJUB SRNIĆ: ‘Ove godine nećemo izgubiti bodove na startu sezone! Bićemo spremni!’

Zvezdin univerzalac se sprema za nove izazove!

Fudbaleri Crvene zvezde se neumorno spremaju za sezonu koja sledi i koja bi mogla da bude jedna od najvažnijih u novijoj istoriji kluba, a neko ko je dokazani crveno-beli vojnik koji sa osmehom čeka svaki izazov je Slavoljub Srnić.

– Uslovi su izvanredni, sve što nam treba je tu, i to je izuzetno važno kada je pripremni period u pitanju. Bitno je da su svi igrači zdrav i da sve teče bez povreda i nadam se da ćemo tako i završiti pripreme i dočekati prvenstvo u punom sastavu. U Sloveniji nas očekuje još jedna utakmica, potom idemo u Rusiju gde ćemo imati generalnu probu protiv Zenita i ponavljam – najbitnije je da svi ostanemo zdravi. Bićemo spremni za prvo kolo i za razliku od prošle godine kad smo nesrećno ispustili dva boda na otvaranju sezone, ovog puta se to neće desiti – počinje Srnić.

Dobro je upoznat Zvezdin univerzalac sa načinom rada Dejana Stankovića.

– Tu sam već dve godine i dobro znam, ne samo ja, već i svi igrači kako se radi pod komandom Mistera. Navikli smo na njegov rad, jer znamo da donosi rezultate. Prvi deo priprema je bio bazni, fokus na trčanju, a sada smo više usmereni na taktiku i igrice. Spremni ćemo biti sigurno za sve ono što nas čeka, jer znamo naše ciljeve i pričamo o njima svaki dan. Svesni smo za šta se spremamo – zaključio je Srnić u razgovoru za klupski sajt.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

DIREKTOR KKCZ: ‘Čujemo se sa Radonjićem svakodnevno! Ne prestaju da ga sele u Grčku!’

DRAGIĆ: ‘Luka je vođa! Imamo hemiju kao u Istanbulu!’