0
Evropske lige

FOTO: Katar Ervejz

PSŽ ZVANIČNO IMA NOVOG SPONZORA NA DRESU: Katar Ervejz na grudima tima sa ‘Parka prinčeva!’

Objavljeno: 29.06.22 u 18:20

Katar Ervejz zvanični sponzor dresova Pari Sen Žermena

‎Šestostruki dobitnik priznanja za najbolju svetsku avio-kompaniju sklopio sporazum o novom nivou sponzorstva sa šampionom „Lige 1“ i najbrže rastućim svetskim sportskim brendom

DOHA, Katar 29. jun 2022 – Katar Ervejz, zvanični avio-partner Pari Sen Žermena od 2020. godine, najavljen je kao novi zvanični sponzor dresova francuskih fudbalskih šampiona u višegodišnjem partnerstvu, počevši od sezone 2022/23.

Sa 46 velikih trofeja u različitim takmičenjima, Pari Sen Žermen je kultni globalni klub koji prevazilazi sport i uključuje svetove zabave i mode. „Park prinčeva“ je dom francuskog šampiona koji je 10 puta osvojio titulu „Lige 1“ i jedan je od tri kluba u Evropi koji su svake sezone od 2012. dospeli u nokaut fazu UEFA Lige šampiona.

Pari Sen Žermen će igrati važnu ulogu u opsežnom portfoliju sponzora Katar Ervejza i povezaće i angažovati svoj brend sa stotinama miliona navijača kluba širom sveta, istovremeno pružajući jedinstveno iskustvo za nagrađivanje članova Privilege Club-a – koji će postati zvanični avio-prevoznik članova kluba Pari Sen Žermena. Pored toga, Katar Ervejz Holidejs će ponuditi zvanične pakete za navijače Pari Sen Žermena, dovodeći fudbalske entuzijaste iz celog sveta u Pariz, da uživaju u gradu i vide neke od najboljih fudbalera, kao što su Kilijan Mbape, Lionel Mesi, Nejmar Mlađi, Serhio Ramos i Markinjos. Paketi će uključivati povratne letove, smeštaj i karte za meč.

FOTO: Katar Ervejz

Glavni komercijalni direktor Katar Erveјza, Tijeri Antinori, naglasio je: „Ušli smo u novu eru u našem partnerstvu sa jednim od najvećih klubova na svetu – Pari Sen Žermenom. Naša veza sa klubom je ojačala, a nova sezona će predstavljati Katar Erveјz na prednjoj strani klupskih kompleta. Slično kao i Katar Erveјz, klub ima velike ambicije u fudbalu i radujemo se što ćemo biti deo njihovog uspeha u narednim godinama.”

„Objava novog partnera koji sponzoriše dres je prekretnica za klub“, rekao je Mark Armstrong, direktor za partnerstva Pari Sen Žermena. „Oduševljeni smo što vidimo da Katar Ervejz pojačava svoju posvećenost porodici Pari Sen Žermen. Katar Erveјz je izuzetno angažovan u sportu. To je ambiciozna avio-kompanija, jedna od najcenjenijih na svetu. Sponzorstvom dresa, Katar Ervejz će povećati svoju globalnu vidljivost i integraciju u fudbal samo nekoliko meseci pre početka Svetskog prvenstva u Kataru, a i van njega.

U međuvremenu, Međunarodni aerodrom Hamad (HIA) u Dohi je drugi put zaredom izglasan za aerodrom godine, a Katar Djuti Fri (KDF) će biti zvanični aerodrom Pari Sen Žermena, odnosno zvanični aerodrom bez carine. KDF će takođe proširiti zvaničnu prodavnicu navijača kluba na aerodromu kako bi navijačima pružio priliku da obezbede širok spektar zvanične klupske robe.

Pari Sen Žermen će dodatno unaprediti opsežan sportski portfolio Katar Ervejza koji podržava najbolja avio-kompanija na svetu, uključujući FIFA Svetsko prvenstvo u Kataru 2022TM, FK Bajern Minhen u Nemačkoj, Konkakaf, Konmebol i dodatna partnerstva u više sportskih disciplina kao što su jahanje, surfovanje, veslanje i tenis.

Višestruko nagrađivana avio-kompanija, Katar Ervejz je proglašena za „Avio-kompaniju godine“ na dodeli nagrada World Airline Awards 2021, kojom upravlja međunarodna organizacija za ocenjivanje vazdušnog saobraćaja, Skytrack. Takođe je dobitnica priznanja za „Najbolju svetsku poslovna klasa“, „Najbolju svetsku avio-kompaniju u klasi poslovni avio-salon“, „Najbolja avio-kompanija na svetu u poslovnoj klasi“, „Najbolji svetski ketering u poslovnoj klasi“ i „Najbolja avio-kompanija na Bliskom istoku“. Avio-kompanija nastavlja da posluje u samom u vrhu industrije osvojivši glavnu nagradu po šesti put bez presedana (2011, 2012, 2015, 2017, 2019. i 2021.).

Katar Ervejz trenutno leti do više od 150 destinacija širom sveta, povezujući se preko svog centra u Dohi, međunarodnog aerodroma Hamad, koji je trenutno proglašen za „Aerodrom godine“ na izboru Skytrack World Airport Awards 2022.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter