0
Odbojka

FOTO: OSSRB

ODBOJKAŠICE ZABELEŽILE ŠESTI TRIJUMF: Bile su bolje od Nemačke – sledi novi izazov protiv SAD!

Objavljeno: 29.06.22 u 11:51

Nova pobeda za odbojkašice.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije ostvarila je šestu pobedu u ovogodišnjoj Ligi nacija i napravila važan korak ka plasmanu na Finalni turnir u Ankari. Srbija je prošle noći po našem vremenu, u Kalgariju, u prvoj utakmici A grupe III sedmice IV Lige nacija 2022. savladala Nemačku sa 3:1, po setovima 17:25, 25:16, 25:21 i 25:18, posle 94 minuta igre.

Loše je Srbija počela duel sa Nemicama i izgubila prvi set. Tek tada su izabranice Danijela Santarelija zaigrale u prepoznatljivom ritmu i naredna tri seta rešile u svoju korist. Novim, šestim trijumfom, Srbija se još više približila plasmanu u završnicu Lige nacija.

Seniorke Srbije će drugu utakmicu u Kalgariju odigrati protiv SAD u petak, 1. jula od 4.00 časa po našem vremenu, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1.

Seniorke Srbije u Ligi nacija 2022. u grupnoj fazi neće igrati sa Kinom, Dominikanskom Republikom i Poljskom.

Na Finalnom turniru će igrati 8 reprezentacija, a takmičenje počinje od utakmica četvrtfinala. Finalni turnir u konkurenciji odbojkašica odigrati od 13. do 17. jula u Ankari, u Turskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter