0
Košarka

(190902) -- BEIJING, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Serbia's Nikola Jokic reacts during a match against Italy at 2019 Shenyang International Basketball Championship in Shenyang, northeast China's Liaoning Province, Aug. 23, 2019. (Xinhua/Pan Yulong)

NAGETSI SE POJAČAVAJU: Jokić dobija nove saigrače u pohodu ka NBA prstenu!

Objavljeno: 29.06.22 u 23:25

Nikola Jokić ima nove saigrače u Denveru!

U pitanju su Kentevijus Kaldvel-Poup i Iša Smit. Oni su u trejdu zamenili Vila Bartona i Monte Morisa.

Kaldvel-Poup je u Denver došao iz Vašington Vizardsa, a pre dve sezone bio je deo šampionske ekipe Los Anđeles Lejkersa koja je predvođena Lebronom Džejmsom stigla do titule. Bek šuter je karijeru u NBA lige započeo 2013. godine, kada ga je kao 13. pika draftovao Detroit. Kaldvel-Poup ima 29 godina i jedan je od najboljih defanzivaca u ligi.

Drugo pojačanje Nagetsa postao je iskusni plejmjker Iš Smit, koji je u svojoj karijeri promenio niz klubova, a poslednju sezonu je zajedno sa Kladvelom-Poupom proveo u Vašingtonu.

Nagetsi su na ovoj razmeni “zaradili” pet miliona dolara jer su plate Bartona i Morisa iznosile 24 miliona dolara, dok će Kaldvel-Poup i Iš Tomas biti plaćeni 19 miliona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter