0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović

LUTOVAC PROSLAVIO ROĐENDAN: Dobio je sjajne poklone od saigrača, pa otkrio šta je to falilo Partizanu prošle godine! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.22 u 11:12

Porodična atmosfera u Sloveniji.

Aleksandar Lutovac je proslavio svoj 25. rođendan u društvu saigrača od kojih je dobio originalne poklone. O pozicijama na kojima je igrao prošle sezone, golu koji je postigao na svoj rođendan i novoj ekipi i treneru, Aleksandar Lutovac govori za TV Partizan

Osećam se kao da sam proslavio rođendan sa svojom porodicom. Ovo mi je drugi rođendan koji proslavljam ovde u Sloveniji i drago mi je što je tako. Drago mi je što sam postigao gol i što je ekipa pobedila, zaokružili smo neku današnju priču, počeo je Lutovac.

Potom je pričao o protekloj sezoni u kojoj je Crvena zvezda uspela da nadoknadi prednost crno-belih i tako osvoji novu titulu. Lutovac je istakao da je njegovoj ekipi falilo malo sreće, ali da su zaslužili makar jedan trofej.

Mislim da nam je prošle sezone falilo malo sreće. Na kraju je ispalo kao da nije toliko kvalitetna sezona bila, ali stvarno smo bili tim cele godine, osvojili smo dosta bodova i mislim da smo u neku ruku zaslužili makar Kup ili jedan od ta dva pehara. Mislim da je najbitnije za sve nas dabudemo zdravi, da se sačuvamo od povreda i ako sve bude tako i ako imamo malo te sreće sportske da možemo da ostvarimo neke naše ciljeve, koje smo zacrtali ispred sebe.

Lutovac je poznat kao neko ko je menjao mnogo pozicija, a nakon što je dobio pitanje da li ga možemo videti na golu, fudbaler Partizana se našalio.

– U jednom trenutku sam pomislio da ćemo izmeniti 5 igrača i da će se golman, ne daj Bože povrediti, pa verovatno bih uzeo rukavice ko zna. Šalim se naravno, mogu da kažem samo da generalno iako sam promenio dosta pozicije prošle sezone, to su neke pozicije na kojima ja stvarno mogu da igram, zaključio je Lutovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter