0
Domaći fudbal

Milan Smiljanic (L) and Lazar Pavlovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Mladost v Partizan Lucani, 23.09.2021. foto: Starsport.rs ©

LOLA SMILJANIĆ IMA NOVI KLUB: Neočekivan angažman za bivšeg fudbalera Partizana – još nije vreme za kraj karijere!

Objavljeno: 29.06.22 u 10:24

Doneo je bitnu odluku.

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Smiljanić, svoju karijeru će nastaviti u komšiluku. Naime, on je odlučio da potpiše ugovor sa Mornarom iz Bara, gde će mu društvo praviti legendarni igrač crno-belih.

U pitanju je Andrija Delibašić, koji je trener crnogorskog tima. Ono što je zanimljivo jeste da je malo falilo da njih dvojica zaigraju zajedno u Partizanu. Ipak, Delibašić je otišao u Majorku u januaru 2004. godine, a nakon samo nekoliko meseci među crno-bele je došao Lola Smiljanić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Delibašić je tokom svoje trenerske karijere radio u Partizanu i to kao pomoćni trener Miroslavu Đukiću, dok je potom prešao u Budućnost i na kraju Bar. Sa druge strane, Milan Smiljanić ima bogato iskustvo, a tokom karijere, pored Partizana, nastupao je za Hihon, Espanjol, Genčlerbirligi, Makabi Netanju, Hapoel Aškelon i Pert Glori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter