3
Ostali sportovi

Dejan Savic Vaterpolo svetska liga, Srbija - Italija, water polo world league, Serbia - Italy 18.1.2022. Sabac Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HRVATI ‘POTOPILI’ NAŠU NADU O MEDALJI: Savić besneo! – Pravite sr*nja! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.22 u 17:23

Scenario kojem se niko nije nadao!

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva od strane ‘komšija’ iz Hrvatske. Pokušali su izabranici Dejana Savića da se vrate u meč, ali je selekcija Hrvatske u svakom trenutku imala adekvatan odgovor i tako uspevala da zadrži prednost i obezbedi sebi plasman u polufinale.

U jednom trenutku selektor Dejan Savić je svojim izabranicima rekao:

‘Primili smo tri gola bezveze na sr*nje koje smo napravili sami! Igrač više nam je katastrofa. Smirite se, napnite se u odbrani!’ 

Konačan rezultat bio je 12:14 za reprezentaciju Hrvatske. Ranije danas je selekcija Grčke izbacila Sjedinjene Američke Države sa 16:11.

Hrvatska će se u borbi za finale sastati sa pobednikom meča ŠpanijaCrna Gora.

 

0
0

3 Komentara

  1. Savic nikad nije bio trener, sada je samo loš navijač. Ranije smo pobedjivali na izuzetan kvalitet igrača koji su igrali u Partizanu. Uništili su najveci klub i napravili cirkus “ klubove „.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter