3
Domaći fudbal

from left Ricardo Gomes Milos Jojic Nemanja Jovic Slobodan Urosevic Aleksandar Lutovac Sasa Zdjelar celebrate Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 22.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

GROBARI SU OVO DUGO ČEKALI: Partizan dobija stranog sponzora dobro poznatog javnosti – ni Superliga ne miruje!

Objavljeno: 29.06.22 u 09:38

Dobiće značajan novac od njih.

Fudbaleri Partizana će dobiti generalnog sponzora i to iz Kine, a u pitanju je ime koje je dobro poznato ljubiteljima fudbala u Srbiji. Radi se o Ling longu, kompaniji za proizvodnju guma, koja je takođe godinama uz Juventus i Volfsburg.

Kako stvari stoje, Partizan će od kineskog sponzora dobiti 6 miliona evra, prenosi Sportski žurnal. Podsećamo, Ling long je od 2019. do 2022. godine bio naslovni sponzor domaće Superlige Srbije, za koju je izdvojio ukupno 1.4 miliona evra.

Pošto je po odlasku Ling longa u Partizan mesto glavnom sponzora domaćeg prvenstva ostalo upražnjeno, čelnici Superlige su brzo reagovali. Samim tim, dogovoreno je da kompanija Mocart u narednim sezonama bude uz naš šampionat, a za to vreme, navodno će izdvojiti 4 puta veći novac od kineske kompanije.

Potpisivanje ugovora očekuje se u narednih nekoliko dana.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter